Ostalo

Ostalo

Na osnovu Potvrde o uspješno položenom ispitu, korisnici sredstava za zaštitu bilja dobit će Iskaznicu te će,  uz predočenje iste moći nesmetano kupovati i primjenjivati sredstva za zaštitu bilja. Naime, sredstva za zaštitu bilja u poljo-ljekarnama ubuduće se neće moći kupiti bez posebne iskaznice tj. rješenja koja će poljoprivredni proizvođači dobiti nakon završene edukacije.

Učilište Virtus – Ustanova za obrazovanje odraslih temeljem Ovlaštenja Ministarstva zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske (Klasa: 351-01/15-01/1190, Urbroj: 517-06-3-2-15-7) provodi program Izobrazbe o gospodarenju otpadom.

Nafta je, po trenutnom poimanju tehnologije i napretka, pogonsko gorivo razvoja naše civilizacije. Često slušamo objave cijena barela nafte koje konstantno variraju i mijenjaju tržište tako da i naš individualni razvoj kao jedinki isto uvelike ovisi o crnom zlatu

Zvanje pomoćnog bravara osposobljenog za obavljanje bravarskih poslova se stječe završetkom programa osposobljavanja kroz koji naši stručni predavači polaznike podučavaju tehnikama i vještinama potrebnima za takvu vrst rada.

Učilište VIRTUS u suradnji s ovlaštenom tvrtkom ALFA ATEST d.o.o. organizira osposobljavanja za rad na siguran način i zaštitu od požara.

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga