Previous Next

Konferencija se održala 28. studenog u Mozaik event centru u Zagrebu i okupila je više od 700 poduzetnika iz svih sektora gospodarstva i dijelova Hrvatske. 

Sudjelovanjem možemo reći da smo izašli bogatiji, nadahnutiji i sa konkretnim informacijama kako možemo realizirati poslovni iskorak u smjeru digitalizacije svog poslovanja.

Primjena tehnologija u poslovanju ne zahtijeva nužno velika ulaganja, to je put koji su mnogi mali i srednji poduzetnici već uspješno prošli i pritom značajno povećali produktivnost, smanjili troškove, ali i pronašli nove načine širenja poslovanja.
Radujemo se i u budućnosti biti dio ovakvih programa.
Previous Next

Završeno je obrazovanje grupe maslinara i vrtlara koju smo proveli u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje!

Zahvaljujemo se našim profesorima Miri Radunić i Gvozdenu Dumičiću.
 
Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u primjeni novih znanja.
Previous Next

U sklopu 17.tjedna cjeloživotnog učenja održali smo besplatnu radionicu robotike pod nazivom „Osnove rada s micro:bit računalom“.

Djeca su izradila program koji generira brojeve od 1 do 6 te im je taj program poslužio kao kockica u igri „Čovječe ne ljuti se“.
Edukacija robotike počinje u listopadu, a već sada vršimo predbilježbe za istu. Upisati se mogu djeca predškolske i osnovnoškolske dobi, a edukacija će se održavati u prostorijama Učilišta Virtus.
 
Za sve informacije i upite obratite nam se s povjerenjem na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

095/111-4482

021/410-018

Previous Next

Završeno je obrazovanje grupe Internetski marketing i brendiranje koju smo proveli u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje putem vaučera.

Zahvaljujemo se našem profesoru Vedranu Vrančiću.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u primjeni novih znanja.
Previous Next

Završeno je obrazovanje grupe masera u Šibeniku koju smo proveli u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje! 

Zahvaljujemo se našoj profesorici Marini Baić.

Učilište Virtus od srca čestita svim polaznicima na uspješno završenom obrazovanju i želimo im puno uspjeha u primjeni novih znanja masera.
Previous Next

Jučer, 02.09.2019., je održana podjela Potvrda o završenoj EDUKACIJI ZA POMOĆNIKA/ICU U NASTAVI U RADU S UČENICIMA S TEŠKOĆAMA.

Edukacija u trajanju od 20 h je organizirana od 28.08.2019. - 30.08.2019. u Učilištu Virtus. 

Svi polaznici si uspješno odslušali i položili ispit. Nakon dodjele je uslijedilo neformalno druženje polaznika i predavačice.

Svima želimo puno uspjeha u primjeni znanja!

Previous Next

U petak, 10.05.2019., se u Učilištu Virtus održala dodjela svjedodžbi za polaznike koji su uspješno završili program učenja njemačkog jezika (stupanj A1 i A2) koje Učilište provodi u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje.

Dodjeli su prisustvovali predstavnici Učilišta Virtus, profesorice njemačkog jezika te polaznici.

Nakon dodjele svjedodžbi uslijedilo je zajedničko druženje uz prigodnu zakusku.

Svim polaznicima ovim putem još jednom čestitamo na položenom završnom ispitu te im želimo puno sreće u primjeni njemačkog jezika!

Previous Next

U četvrtak, 09.05.2019., u Učilištu Virtus je održana svečana promocija dodjele Certifikata polaznicima koji su uspješno završili programe osposobljavanja

  • konobara/ice u objektima visoke kategorije
  • kuhara/ice u objektima visoke kategorije
  • barmena/ice u objektima visoke kategorije
  • sobara/ice u objektima visoke kategorije

Programi su se proveli u suradnji s hotelom Radisson Blu Resort & Spa u Splitu putem projekta "Ključna karika – Razvoj kvalitetnih zaposlenika za ugostiteljstvo i turizam".

Previous Next

Učilište Virtus je provelo edukaciju za održavanje  programa kulturne baštine za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".  

Cilj ove edukacije je bio upoznati odgojiteljice s kulturnom baštinom Republike Hrvatske s naglaskom na područje uže okoline  (pokretna i nepokretna kulturna dobra od umjetničkog, povijesnog, paleontološkog, arheološkog i znanstvenog značenja). Edukacija je koncipirana na način da su osnovna znanja iz područja kulturne baštine prezentirana kroz teorijska predavanje te vođenje na terenu.

Polaznice su se kroz 10 školskih sati upoznale s pojmovnim određenjem kulturne baštine i podjelom na osnovne vrste te  s listom kulturnih i prirodnih dobara Republike Hrvatske na listi UNESCO-a s detaljnom razradom  nematerijalne kulturne baštine. Nakon teorijskih predavanja, odrađena je terenska nastava u Muzej hrvatskih arheoloških spomenika  te na tvrđavi Klis, uz stručno vođenje. Zaključno, uz asistenciju predavača otvorila se diskusija kako pedagoški implementirati element kulturne baštine u predškolski sustav odnosno kako stečena znanja koristiti u svakodnevnom radu.

 

Previous Next

U Učilištu Virtus je održana edukacija za održavanje dječjeg folklornog stvaralaštva za dječji vrtić u suradnji sa Dječjim vrtićem "Cvrčak" putem projekta "Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH - Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje".

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga