NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Učilište Virtus već je 10 godina centralno mjesto za sve one koji imaju želju unaprijediti svoje osobne i poslovne vještine.

Nudimo Vam mogućnost obrazovanja iz različitih sektora s preko 165 programa obrazovanja odraslih.

Osluškujemo primjene na tržištu rada i idemo u korak s vremenom. Svi programi obrazovanja prilagođeni su potrebama tržišta rada i trendovima. Unutar programa ćete steći nova znanja i iskustva s pravom upisa novostečenih zvanja u radnu knjižicu.

 

Naša VIZIJA je pružiti potporu svim vrstama djelatnosti, osigurati kvalitetno znanje polaznicima kroz teorijsku i praktičnu nastavu te u suradnji sa poslodavcima usmjeravati polaznike prema tržištu rada.

Naša MISIJA je pratiti trendove tržišta rada kao i potrebe polaznika kako bismo kontinuirano prilagođavali pristup, metode i programe obrazovanja okruženju koje se stalno mijenja.

 

Novim pristupima i programima želimo osigurati Vašu konkurentnost u poslovnom okruženju i pomoći Vam pri ostvarivanju osobnih ambicija i ciljeva.

Osiguravamo Vam najbolje predavače sa dugogodišnjim iskustvom za svaki program osposobljavanja i radimo u vrhunski opremljenim multimedijalnim učionicama. 

Učionice su opremljene računalima i interaktivnim monitorom što je nova faza multimedijalnog učenja koje omogućava visoki stupanj interakcije prvenstveno polaznicima i predavačima u nastavi, ali i brojnim kompanijama u svrhu unapređenja prezentacija.

Nastava se odlikuje kvalitetnim metodama rada i stručno odabranim materijalima.

Partneri smo poslodavcima u ljudskim resursima i pomažemo graditi standarde poslovanja.

Pogledaj video prezentaciju


16300

ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

165

PROGRAMA OBRAZOVANJA

10

Godina s Vama

Učilište VIRTUS

Poljička cesta 32, 21000 Split


Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga