Pomoćni/a ličilac/teljica

Poznata je činjenica da ljudsko oko razlikuje više milijuna različitih nijansi boja. Boje su zapravo sastavni dio svega što vidimo oko sebe. Utječu nam na raspoloženje, na osnovu boja stječemo početni dojam o nekoj tvari. Kako bismo se što bolje osjećali u svom domu ili na poslu trebaju nam profesionalci, ljudi koji imaju smisla za ličenje interijera i eksterijera.

 

Uvjeti za upis:

- završena osnovna škola

- 18 godina starosti

- psihofizički zahtjevi: zdravstveno uvjerenje o tjelesnoj i psihičkoj sposobnosti za obavljanje poslova pomoćnog/e ličioca/teljice

 

Kompetencije koje polaznik stječe završetkom programa:

- usvojiti će temeljna znanja o materijalima koji se koriste prilikom izvođenja radova pomoćnog ličioca (boje, veziva, lakovi, otapala, razrjeđivači)

- upoznati će se s pripremom radnog mjesta, s alatima i priborom te će naučiti pravilne postupke rada kao što su raspoređivanje materijala i alata, miješanje boja, toniranje i bijeljenje

- svladati će vještine vezane uz tehnologiju rada, upoznati će se podlogama, površinama, ličenjem i radom s lakovima

 

Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, izdaje mu se Uvjerenje o osposobljavanju za poslove pomoćnog/e ličioca/teljice (program je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se upisuje u e-radnu knjižicu).

Potražite nas na društvenim mrežama

 

 

Kontaktirajte nas

Poljička cesta 32, 21000 Split

tel: +385 21 410 018

fax: +385 21 410 019

e-mail: info@uciliste-virtus.hr

www.uciliste-virtus.hr

 

Pridružite se našoj zajednici

Primajte obavijesti vezane za naše Učilište.
Copyright © 2018 Učilište Virtus. All Rights Reserved.

Pretraga